Co znaczy aktywni / nieaktywni w wyszukiwarce?

Jesteś tu:
< wszystkie artykuły
  1. Jeśli usuniesz jakiś element, np. grupę, ucznia, lektora, salę, staje się on nieaktywny (w czerwonej ramce).
  2. W wyszukiwarce możesz określić, czy chcesz przeglądać tylko elementy aktywne, czy również usunięte / nieaktywne.

NB Pamiętaj, że domyślnie widzisz tylko elementy aktywne (nieusunięte). Aby to zmienić, przejdź do zakładki „Moja szkoła”, a potem „Ustawienia”. Edytuj ustawienie „Pokaż elementy usunięte” na TAK.

Zawratość